Skip to main content

Onze bedrijven

VPO Advies

VPO advies is hét bedrijf met de juiste adviezen als het gaat om bedrijfsvoering en management. Samen met de ondernemer kijken wij naar de juiste aanpassingen die in uw bedrijf moeten gebeuren om uw bedrijf naar een nog groter succes te sturen. Bent u op zoek naar agrarisch advies of wilt u simpelweg met ons in contact komen? Bel naar 06 13 83 90 34 of maak gebruik van ons contactformulier.

lees meer

VPO BV

VPO is dé inlener voor agrarische banen. VPO is toonaangevend in de agrarische sector met als specialisatie; De varkenshouderij, melk- en pluimveehouderij, boom- en plantenkwekerij, hovenierswerk en groot groen! Vol passie, enthousiaste en de beste begeleiding, dat is wie wij zijn, VPO.

lees meer

VON-Netherlands

VON-netherlands.com heeft een ruim aanbod van praktijk- en managementtrainingen. In en om de stal, daar leer je het meest. Doe praktijkervaring op tijdens een staltraining op een van onze trainingslocaties. Verdiep je in praktische onderwerpen als insemineren, overleggen of klimaat. Of leer je bedrijf te bekijken met een helikopterblik tijdens een managementtraining: communicatie, bedrijfskunde of werkgeverschap. Voor elke persoon in een bedrijf zijn er kansen voor groei. De medewerker wordt vakman en de bedrijfsleider wordt manager. Voor speciale pakketten, wensen of maatwerk in trainingen, vraag een offerte of een gesprek aan.

 

lees meer

Talent Hoveniers

Talent Hoveniers, de hovenier voor uw project! Aanleg, onderhoud en renovatie is met name waar Talent zich in specialiseert. Hierbij kunt u denken aan particulieren- en bedrijfstuinen, begraafplaatsen, woningbouwverenigingen, plantsoenen in de openbare ruimte en overige terreinen. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw ontwerp voor uw tuin. Wilt u graag persoonlijk contact en service van ontwerp tot oplevering, dan bent u bij Talent aan het juiste adres.

Lees meer

Boomkwekerij de Beerze BV

Boomkwekerij de Beerze is gespecialiseerd in het kweken van Laanboomspillen en jonge Laanbomen. Op de lemige zandgrond van Oirschot kweekt Boomkwekerij de Beerze op 12 hectare spillen. Dit doen we met een team van gemotiveerde vakmensen, die de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Daarnaast leiden wij mensen in de praktijk op voor VPO-Oirschot. De Beerze is partnerbedrijf van VPO-Oirschot en biedt de mogelijkheid om leerlingen of onervaren krachten mee de teelt in te nemen om ze zo een basis mee te geven voor de toekomst. Enthousiasme is een must, kennis kun je leren!

Lees meer

Van der Meijden loonwerk en mechanisatie

Enthousiasme, een ruim assortiment aan werktuigen en goede service. Kwalitatief goed werk vraagt ook om deskundigheid en ervaring. Onze mensen zijn vca gecertificeerd en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de werkzaamheden professioneel te kunnen uitvoeren.

Bij Ons Spoordonk

BIJ ONS is een van de mooiste plekjes aan de Beerze. Wij beschikken over 2 zalen voor vergaderingen, meetings etc. ACHTER BIJ ONS; voor max. 8 – 10 personen. BOVEN BIJ ONS; voor max. 60 personen met uitzicht in de kraamstallen. Vergaderingen en meetings zijn alleen mogelijk op afspraak 7 dagen in de week ook buiten reguliere openingstijden met eventueel lunch, bbq, buffet, ect.

lees meer

Topdog Food

Topdog Food; de specialist in hondenvoer voor u viervoeter! Met ons ruime assortiment is Topdog Food van alle markten thuis. Topdog Food is opgericht in 2021 en is tot stand gekomen in de prachtige plaats Oirschot bij Landgoed de Bleek. Wil je graag meer informatie? Ga dan naar onze website!

lees meer

Bij Ons 2

Wij zijn Wilma van der Meijden en Trea Verhagen. Beide gehuwd en trots op ons gezin, we wonen beide in het mooie Oirschot, Wilma woont zelfs bij de boerderij waar ook onze winkel is gevestigd. We hebben naast onze webshop een (fysieke) boerderijwinkel, daar verkopen wij onze Streekproducten en Woonaccessoires.

lees meer

Landgoed de Bleek

De plek waar je naast een bakje koffie ook heerlijk kan genieten van al het leven op de boerderij. Onze paarden, geiten, buffels, schapen, kangoeroes, alpaca’s en schildpadden verwelkomen je graag op Landgoed de Bleek! 

Landgoed de Bleek is dé plek waar de historie van de boer zichtbaar wordt en boer en burger dichter bij elkaar komen. Een plek waar je langs de dieren kan wandelen met een koffie of een ijsje in de hand. 

lees meer

MV Hekwerk

Zoekt u een nieuw hekwerk? Inclusief advies op maat én haarfijne montage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, MV Hekwerk is uw specialist in hekwerk, poorten en buitenbeveiliging.

MV Hekwerk levert en plaatst alle soorten hekwerken voor uw woning of bedrijf. Van stijlvolle sierhekwerken die uw tuin nóg mooier maken, tot moderne schuifpoorten die uw terrein beveiligen tegen ongewenst bezoek.

lees meer

ITB Bonaire

Een heerlijke vakantie in uw droomvilla op Bonaire!

‘’Bonaire heeft ons hart gestolen. Na onze eerste vakantie zijn we verliefd geworden op de hagelwitte stranden, de fantastische bevolking, zonsondergangen en de azuurblauwe zee. En dan hebben we het nog eens niet over de heerlijke relaxte Caribbean vibe die op het eiland hangt die je meteen voelt zodra je aankomt op dit fantastische eiland. Dat gevoel willen we graag met jullie delen…” – Familie van der Meijden

Op het prachtige Bonaire verhuren wij verschillende vakantievilla’s. Klik hieronder voor meer informatie!

lees meer

VDM Bonaire

Tijdens uw vakantie mag een goed vervoersmiddel niet ontbreken! Of u nou kiest voor een auto, scooter of (elektrische) mountainbike, wij zijn van alle markten thuis. Welkom bij VDM Bonaire, een verhuurbedrijf op het prachtige eiland Bonaire, 8000 kilometer van Nederland maar wel een bijzonder gemeente van Nederland.

Klik hieronder voor meer informatie!

lees meer