Skip to main content

MV Hekwerk

Zoekt u een nieuw hekwerk? Inclusief advies op maat én haarfijne montage? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, MV Hekwerk is uw specialist in hekwerk, poorten en buitenbeveiliging.

Alle soorten hekwerken en poorten
MV Hekwerk levert en plaatst alle soorten hekwerken voor uw woning of bedrijf. Van stijlvolle sierhekwerken die uw tuin nóg mooier maken, tot moderne schuifpoorten die uw terrein beveiligen tegen ongewenst bezoek.

Hekwerk nodig? We denken met u mee!
Of het nu mooi, tijdloos, veilig of praktisch moet zijn, we gaan voor een resultaat dat stáát. Elk project begeleiden we van a tot z. Van advies op maat tot plan van aanpak. Van alle voorbereidende werkzaamheden tot afgemeten montage. Van een perfect eindresultaat tot en met service en onderhoud.

En … méér dan hekwerk?
Inderdaad. We doen méér dan hekwerk. Wij bieden u meer producten, zoals poorten en accessoires. Meer diensten, zoals reparaties en onderhoudscontracten. En wij beloven u ook, méér service. We zetten graag een paar stappen extra. Met meer aandacht voor de kleine details. Met meer ideeën en met creatieve oplossingen.

Eén aanspreekpunt, méér mogelijkheden!
Indien gewenst slaan we de handen ineen met andere specialisten. Zoals hoveniers, aannemers, architecten en vormgevers. Wilt u bijvoorbeeld ook een nieuwe oprit laten aanleggen? Uw tuin herinrichten? Een uniek designhekwerk realiseren? Dankzij ons netwerk kunnen we veel voor u betekenen. Van straatwerkzaamheden tot aanplanten, van grondwerken tot plannen uitwerken op de tekentafel.

Partnerbedrijf

MV Hekwerk is partnerbedrijf van de Van Der Meijden Groep. Wij zijn sterk in hekwerk mof het nu mooi, tijdloos, veilig of praktisch moet zijn; MV Hekwerk staat voor u klaar. Ga voor meer informatie naar https://mvhekwerk.nl/.