Skip to main content

De Varkenshouderij is één van de kernactiviteiten van de Van Der Meijden Groep. Duurzaamheid, innovatie, hoge gezondheid, dierwelzijn en hoge technische resultaten zijn de uitkomst van een sterke samenwerking tussen de partners.

Vakbekwaam personeel in de sector: het opleiden, informeren en enthousiasmeren van personeel en burgerij is een van de speerpunten. De Agro sector kan niet zonder de consument, zodoende betrekken we haar graag hierbij.

Vergaderen, evenementen, conferenties en symposia. Samen andere informeren met zicht op de kraamafdeling onder het genot van eeen heerlijke lunch of buffet. Of gewoon op je fiets aanleggen voor kopje koffie en de stal inkijken. Het informeren van de burgerij staat hoog in het vaandel!

Sociaal en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De Van Der Meijden Groep maakt deel uit van de Boomkwekerij en Hovenierssector waarbij de parnerbedrijven ondernemend zijn met oog op milieu vriendelijk en duurzaam.

De veehouderij en groene sector is sterk afhankelijk van de landbouw. Loon- en mechanisatie bedrijven zijn de toekomst om arbeid efficiënt te ondernemen. Loonwerk is nog altijd erg populair onder jongeren en zal een prominente positie behouden in de agro sector.