Skip to main content

Partnerbedrijven

De Heus Diervoeders

Dieren gezond houden en hun prestaties optimaliseren, dat is waar het voor de klanten van De Heus en ook voor De Heus zelf om draait. Diervoeding speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Kwalitatief hoogwaardige veevoeders die een voorspelbaar resultaat geven. Dat is waar De Heus voor gaat. Veevoeding die onze veehoudende klanten helpen bij het behalen van hun doelen.

lees meer

Topigs Norsvin

Topigs Norsvin staat bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologie en heeft een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Onderzoek, innovatie en het snel doorgeven van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van onze organisatie. Constante en aanzienlijke productverbetering maakt het onze klanten mogelijk om duidelijk verbeterde toegevoegde waarde te creëren.

Topigs Norsvin produceert jaarlijks meer dan 1,6 miljoen gelten en meer dan 9 miljoen doses sperma. Dat maakt de organisatie één van de grootste varkensfokkerijorganisaties in de wereld. Wereldwijd worden jaarlijks meer dan 100 miljoen slachtvarkens met Topigs Norsvin-genetica geproduceerd.

lees meer

Boehringer Ingelheim

De doelstelling en overtuiging van Boehringer Ingelheim wereldwijd vormen het centrale uitgangspunt van onze visie. Die kunnen we in een enkele uitdrukking samenvatten: “Value through Innovation”. Deze visie heeft ons geholpen om voort te bouwen op onze sterke punten en het maximale te halen uit ons onderscheidend vermogen. In een concurrerende en snel veranderende wereld veranderen de waarde van de producten, diensten en bedrijven voortdurend. Meer lezen? Klik hieronder.

lees meer

Savar Someren BV

Bij de ontwikkeling van de stallen  is er vooral gekeken naar een hoge gezondheid voor mens en dier, brandveiligheid, en het opleiden van medewerkers. Een boerderij terras met zichtramen in de stal draagt bij aan het promoten van de sector. Dit alles heeft geresulteerd in een multifunctionele locatie dat bol staat van enthousiasme en passie voor de varkenshouderij.

lees meer

De ABN AMRO Bank

De agrarische sector omvat een veelvoud aan dierlijke en plantaardige branches. De Nederlandse land- en tuinbouw kenmerkt zich door hoge productiviteit en kwaliteit. Hierdoor wordt Nederland door veel landen en organisaties gezien als agrarisch gidsland. Het merendeel van de productie wordt geëxporteerd. Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste exportbestemmingen. Meer lezen? Klik hieronder.

 

lees meer

De Varkenspraktijk

Wij zorgen ervoor dat jij als moderne varkenshouder kunt beschikken over de nieuwste en meest effectieve inzichten, zodat het varken in jouw bedrijf zo optimaal mogelijk kan functioneren en daarmee presteren. Dát is de duidelijke visie en het kraakheldere doel van ons gevarieerde team van enthousiaste varkensartsen.

 

lees meer