Partnerbedrijven

VPO Advies

VPO advies is hét bedrijf met de juiste adviezen als het gaat om bedrijfsvoering en management. Samen met de ondernemer kijken wij naar de juiste aanpassingen die in uw bedrijf moeten gebeuren om uw bedrijf naar een nog groter succes te sturen. Bent u op zoek naar agrarisch advies of wilt u simpelweg met ons in contact komen? Bel naar 06 13 83 90 34 of maak gebruik van ons contactformulier.

lees meer

VON-Netherlands

VON-netherlands.com heeft een ruim aanbod van praktijk- en managementtrainingen. In en om de stal, daar leer je het meest. Doe praktijkervaring op tijdens een staltraining op een van onze trainingslocaties. Verdiep je in praktische onderwerpen als insemineren, overleggen of klimaat. Of leer je bedrijf te bekijken met een helikopterblik tijdens een managementtraining: communicatie, bedrijfskunde of werkgeverschap. Voor elke persoon in een bedrijf zijn er kansen voor groei. De medewerker wordt vakman en de bedrijfsleider wordt manager. Voor speciale pakketten, wensen of maatwerk in trainingen, vraag een offerte of een gesprek aan.

 

lees meer

Talent Hoveniers

Talent Hoveniers, de hovenier voor uw project! Aanleg, onderhoud en renovatie is met name waar Talent zich in specialiseert. Hierbij kunt u denken aan particulieren- en bedrijfstuinen, begraafplaatsen, woningbouwverenigingen, plantsoenen in de openbare ruimte en overige terreinen. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw ontwerp voor uw tuin. Wilt u graag persoonlijk contact en service van ontwerp tot oplevering, dan bent u bij Talent aan het juiste adres.

Lees meer

Boomkwekerij de Beerze BV

Boomkwekerij de Beerze is gespecialiseerd in het kweken van Laanboomspillen en jonge Laanbomen. Op de lemige zandgrond van Oirschot kweekt Boomkwekerij de Beerze op 12 hectare spillen. Dit doen we met een team van gemotiveerde vakmensen, die de werkzaamheden zorgvuldig uitvoeren. Daarnaast leiden wij mensen in de praktijk op voor VPO-Oirschot. De Beerze is partnerbedrijf van VPO-Oirschot en biedt de mogelijkheid om leerlingen of onervaren krachten mee de teelt in te nemen om ze zo een basis mee te geven voor de toekomst. Enthousiasme is een must, kennis kun je leren!

Lees meer

Van der Meijden loonwerk en mechanisatie

Enthousiasme, een ruim assortiment aan werktuigen en goede service. Kwalitatief goed werk vraagt ook om deskundigheid en ervaring. Onze mensen zijn vca gecertificeerd en beschikken over de benodigde kennis en ervaring om de werkzaamheden professioneel te kunnen uitvoeren.

Bij Ons Spoordonk

BIJ ONS is een van de mooiste plekjes aan de Beerze. Wij beschikken over 2 zalen voor vergaderingen, meetings etc. ACHTER BIJ ONS; voor max. 8 – 10 personen. BOVEN BIJ ONS; voor max. 60 personen met uitzicht in de kraamstallen. Vergaderingen en meetings zijn alleen mogelijk op afspraak 7 dagen in de week ook buiten reguliere openingstijden met eventueel lunch, bbq, buffet, ect.

lees meer

Topdog Food

Topdog Food; de specialist in hondenvoer voor u viervoeter! Met ons ruime assortiment is Topdog Food van alle markten thuis. Topdog Food is opgericht in 2021 en is tot stand gekomen in de prachtige plaats Oirschot bij Landgoed de Bleek. Wil je graag meer informatie? Ga dan naar onze website!

lees meer

Bij Ons 2

Wij zijn Wilma van der Meijden en Trea Verhagen. Beide gehuwd en trots op ons gezin, we wonen beide in het mooie Oirschot, Wilma woont zelfs bij de boerderij waar ook onze winkel is gevestigd. We hebben naast onze webshop een (fysieke) boerderijwinkel, daar verkopen wij onze Streekproducten en Woonaccessoires.

lees meer

Landgoed de Bleek

De plek waar je naast een bakje koffie ook heerlijk kan genieten van al het leven op de boerderij. Onze paarden, geiten, buffels, schapen, kangoeroes, alpaca’s en schildpadden verwelkomen je graag op Landgoed de Bleek! 

Landgoed de Bleek is dé plek waar de historie van de boer zichtbaar wordt en boer en burger dichter bij elkaar komen. Een plek waar je langs de dieren kan wandelen met een koffie of een ijsje in de hand. 

lees meer

De Heus Diervoeders

Dieren gezond houden en hun prestaties optimaliseren, dat is waar het voor de klanten van De Heus en ook voor De Heus zelf om draait. Diervoeding speelt daarbij een zeer belangrijke rol. Kwalitatief hoogwaardige veevoeders die een voorspelbaar resultaat geven. Dat is waar De Heus voor gaat. Veevoeding die onze veehoudende klanten helpen bij het behalen van hun doelen.

lees meer

Topigs Norsvin

Topigs Norsvin staat bekend om de innovatieve werkwijze bij het toepassen van nieuwe technologie en heeft een constante focus op kosteneffectieve varkens(vlees)productie. Onderzoek, innovatie en het snel doorgeven van genetische vooruitgang zijn de hoekstenen van onze organisatie. Constante en aanzienlijke productverbetering maakt het onze klanten mogelijk om duidelijk verbeterde toegevoegde waarde te creëren.

Topigs Norsvin produceert jaarlijks meer dan 1,6 miljoen gelten en meer dan 9 miljoen doses sperma. Dat maakt de organisatie één van de grootste varkensfokkerijorganisaties in de wereld. Wereldwijd worden jaarlijks meer dan 100 miljoen slachtvarkens met Topigs Norsvin-genetica geproduceerd.

lees meer

Boehringer Ingelheim

De doelstelling en overtuiging van Boehringer Ingelheim wereldwijd vormen het centrale uitgangspunt van onze visie. Die kunnen we in een enkele uitdrukking samenvatten: “Value through Innovation”. Deze visie heeft ons geholpen om voort te bouwen op onze sterke punten en het maximale te halen uit ons onderscheidend vermogen. In een concurrerende en snel veranderende wereld veranderen de waarde van de producten, diensten en bedrijven voortdurend. Echte therapeutische waarde voor de klant van vandaag kan alleen worden gecreëerd door het voortdurend ontwikkelen van nieuwe oplossingen en blijvende verbetering.

lees meer

Savar Someren BV

Bij de ontwikkeling van de stallen  is er vooral gekeken naar een hoge gezondheid voor mens en dier, brandveiligheid, en het opleiden van medewerkers. Een boerderij terras met zichtramen in de stal draagt bij aan het promoten van de sector. Dit alles heeft geresulteerd in een multifunctionele locatie dat bol staat van enthousiasme en passie voor de varkenshouderij.

lees meer

De ABN AMRO Bank

De agrarische sector omvat een veelvoud aan dierlijke en plantaardige branches. De Nederlandse land- en tuinbouw kenmerkt zich door hoge productiviteit en kwaliteit. Hierdoor wordt Nederland door veel landen en organisaties gezien als agrarisch gidsland. Het merendeel van de productie wordt geëxporteerd. Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk zijn de belangrijkste exportbestemmingen. Met een export door agri, food & technologie van EUR 94 miljard in 2016 en met een handelsoverschot van meer dan de helft van ons nationale overschot draagt de sector in belangrijke mate bij aan onze economie. Toch is het gemiddelde inkomen van boeren en tuinders laag. Het rendement van arbeid en kapitaal in de primaire agrarische sector is laag. Dat is zorgelijk want een vitale sector innoveert en is belangrijk voor een krachtig Nederlands agrarisch cluster. We zien dat de verschillen tussen ondernemingen groot is en hebben als bank dan ook veel aandacht voor het ondernemerschap in de sector.

 

lees meer

De Varkenspraktijk

Wij zorgen ervoor dat jij als moderne varkenshouder kunt beschikken over de nieuwste en meest effectieve inzichten, zodat het varken in jouw bedrijf zo optimaal mogelijk kan functioneren en daarmee presteren. Dát is de duidelijke visie en het kraakheldere doel van ons gevarieerde team van enthousiaste varkensartsen.

 

lees meer