Skip to main content

ITB Bonaire
Een heerlijke vakantie in uw droomvilla op Bonaire

‘’Bonaire heeft ons hart gestolen. Na onze eerste vakantie zijn we verliefd geworden op de hagelwitte stranden, de fantastische bevolking, zonsondergangen en de azuurblauwe zee. En dan hebben we het nog eens niet over de heerlijke relaxte Caribbean vibe die op het eiland hangt die je meteen voelt zodra je aankomt op dit fantastische eiland. Dat gevoel willen we graag met jullie delen…” – Familie van der Meijden

Op het prachtige Bonaire verhuren wij verschillende vakantievilla’s. Hieronder vindt u een overzicht.

Kas Dushi
Kas Dushi (Huis van genieten) is een prachtige terracotta-kleurige villa, halfweg gelegen tussen het bruisende centrum van het eiland en Nationaal Park Washington Slagbaai. Het biedt direct toegang tot het groen, de ruimte en het buiten van Bonaire. Een prachtige serene plek die de rust van het eilandleven recht doet.

Kas Disfruta
Kas Disfruta (Huis van genieten) is een statige witte kustvilla. Op steenworp afstand van zee en strand ligt dit vakantiehuis met tuin, balkon en dakterras met vrij uitzicht op de Caribische Zee. Heerlijk luieren aan het strand, of actief watersporten, de mogelijkheden zijn talrijk. Deze luxe villa ligt aan de kustroute richting het centrum van Kralendijk.

Kas Serka Nos
Kas Serka Nos (Bij ons thuis) is een prachtige terracotta-kleurige villa, halfweg gelegen tussen het bruisende centrum van het eiland en Nationaal Park Washington Slagbaai. Het biedt direct toegang tot het groen, de ruimte en het buiten van Bonaire. Een prachtige serene plek die de rust van het eilandleven recht doet.

Kas Poco Poco
Kas Poco Poco (Doe het rustig aan) is een relaxte gelijkvloerse villa in een typische kleurstelling voor dit eiland; ‘zonnegeel’. Deze woning staat dan ook nabij het bruisende hart van Kralendijk. De positieve, Caribische vibe is voelbaar in de omgeving, de muziek, dans en gezelligheid die u in deze omgeving overal tegenkomt.

Heeft Bonaire ook uw hart gestolen? Kunt u niet wachten om te genieten van de hagelwitte stranden, de fantastische bevolking, zonsondergangen en de azuurblauwe zee? Aarzel niet en neem contact met ons op. Ga naar www.itbbonaire.com