Skip to main content

Nationale- en internationale trainingen op maat

VON-netherlands.com heeft een ruim aanbod van praktijk- en managementtrainingen. In en om de stal, daar leer je het meest. Doe praktijkervaring op tijdens een staltraining op een van onze trainingslocaties. Verdiep je in praktische onderwerpen als insemineren, overleggen of klimaat. Of leer je bedrijf te bekijken met een helikopterblik tijdens een managementtraining: communicatie, bedrijfskunde of werkgeverschap. Voor elke persoon in een bedrijf zijn er kansen voor groei. De medewerker wordt vakman en de bedrijfsleider wordt manager. Voor speciale pakketten, wensen of maatwerk in trainingen, vraag een offerte of een gesprek aan.

VON-Netherlands is gericht op de Nederlandse en buitenlandse markt. Het is mogelijk om intern met overnachtingen in de accommodatie trainingen voor een dagdeel of enkele dagen of weken aaneengesloten te volgen. VON beschikt over een breed netwerk waarbij de internationale trainees gebruik kunnen maken van een van de tolken.

VON beschikt over een unieke trainingslocatie, de trainingen die naar wens ontwikkeld worden vinden plaats op locatie van Varkensbedrijf Van Der Meijden – Welvaarts (kunt u terug vinden bij de partnerbedrijven). VON ontwikkeld trainingsprogramma’s op maat om zo op de benodigde competenties in te spelen.

Er zijn diverse niveau’s waarbij u kunt denken aan Investeerders en Directie trainingen, Management Training of Medewerkers trainingen. Wilt u uw bedrijfsresultaten verbeteren? Neem dan contact op en ga naar onze website, klik hier!