Skip to main content

Talent Hoveniers

Talent Hoveniers, de hovenier voor uw project! Aanleg, onderhoud en renovatie is met name waar Talent zich in specialiseert. Hierbij kunt u denken aan particulieren- en bedrijfstuinen, begraafplaatsen, woningbouwverenigingen, plantsoenen in de openbare ruimte en overige terreinen. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuw ontwerp voor uw tuin. Wilt u graag persoonlijk contact en service van ontwerp tot oplevering, dan bent u bij Talent aan het juiste adres.

Talent Hoveniers betekend voor u:

·         Persoonlijk contact
·         Vaste onderhoudsbeurten het jaar rond
·         Ontwerp van tuin, terrein en plantsoen
·         Tuin aanleg van a tot z
·         Onderhoud zoals snoeien, maaien, onkruidbestrijding, bemesten, aan- en verplanten van bomen en planten, bladblazen, enz.
·         Controle van bomen op gezondheid/ziektes c.q. plagen
·         Advies op gebied van tuinonderhoud
·         Leveren van planten en bomen inclusief advies

Talent is een combinatie van het uitvoeren van vakbekwame groenprojecten en het opleiden van leerlingen. Deze leerlingen volgen een vakopleiding via de scholengemeenschap. Zij worden tijdens uitvoerende werkzaamheden(praktijk) nauwlettend ondersteund door een vakbekwame leermeester zodat er een kwalitatief resultaat geleverd wordt. Op deze wijze worden zij voorbereid op een vakbekwame toekomst in het groen! Ook op zoek naar werk in combinatie met een opleiding? Neem dan contact op!

Talent ont zorgt u volledig en laat u genieten van uw tuin!