Skip to main content

Welkom bij Landgoed de Bleek!

 

De plek waar je naast een bakje koffie ook heerlijk kan genieten van al het leven op de boerderij. Onze paarden, geiten, buffels, schapen, kangoeroes, alpaca’s en schildpadden verwelkomen je graag op Landgoed de Bleek!  Landgoed de Bleek is dé plek waar de historie van de boer zichtbaar wordt en boer en burger dichter bij elkaar komen. Een plek waar je langs de dieren kan wandelen met een koffie of een ijsje in de hand. 

Een plek waar elke lente nieuw leven ontstaat. Een plek waar je kennis kan maken met het boeren leven en waarbij ook een prachtige winkel te vinden is met leuke en lekkere streekproducten of woonaccessoires zodat je de omgeving kan proeven! Denk bijvoorbeeld aan ons overheerlijke buffelijs, onze Hollandse sapjes, de vers gemaakte worstenbroodjes en onze heerlijke honing. Kortom een plek, waar alles samenkomt! 

Ben jij ook zo benieuwd geworden naar alle mogelijkheden die je hier kan beleven?
Kom eens langs! Je bent van harte welkom op Landgoed de Bleek. 

 

Partnerbedrijf

Landgoed de Bleek is partnerbedrijf van de Van Der Meijden Groep. Breng boer en burger samen, dit kan op Landgoed de Bleek. Ga voor meer informatie naar https://landgoeddebleek.nl/