Skip to main content

De heus; Powering Progress

De Heus is een internationaal opererende onderneming met als kernactiviteit de productie en vermarkten van hoogwaardige diervoeders. Sinds de oprichting in 1911 is de onderneming van een klein regionaal bedrijf doorgegroeid naar één van de grootste spelers in de Nederlandse mengvoederindustrie. De groei in Nederland is gerealiseerd door autonome groei en overnames. Mede door de snelle uitbreiding buiten Nederland behoort De Heus inmiddels tot de top 15 van diervoederleveranciers in de wereld.

De Heus produceert mengvoeders volgens de richtlijnen van de kwaliteitssystemen GMP+. Bovendien wordt voor de grondstoffeninkoop deelgenomen aan Secure Feed een samenwerkingsverband voor de borging van kwaliteit bij de inkoop van grondstoffen.

 

Missie

Als familiebedrijf in diervoeding leveren wij een groeiende bijdrage aan het duurzaam produceren van veilig en gezond voedsel. Dit doen wij door onze klanten – de producenten van vlees, vis, melk en eieren – voortdurend verder vooruit te helpen en door kwaliteit, transparantie en samenwerking in de gehele voedselketen continu te verbeteren.

Visie

Koninklijke De Heus draagt bij aan het duurzaam vergroten van de wereldwijde beschikbaarheid en toegankelijkheid van veilig en gezond voedsel. We doen dit met de grootst mogelijke zorg voor klimaat, milieu en dierenwelzijn. Met onze producten, kennis en ervaring helpen we de ontwikkeling van de agrarische sector, leefomstandigheden en de economische ontwikkeling in de lokale gemeenschappen waar we actief zijn vooruit. Dit doen we met betrokken en ondernemende medewerkers, die zichzelf blijven ontwikkelen. Zo nemen we iedere dag samen verantwoordelijkheid voor het realiseren van onze visie.

Partnerbedrijf

De Heus is partnerbedrijf van de Van Der Meijden Groep. Met oog op de beste mogelijkheden in de agrarische sector hebben wij ons als partner gesteld. Ga voor meer informatie naar https://www.de-heus.nl/.