Skip to main content

Welkom bij, Bij Ons 2!

Gerund door Wilma van der Meijden en Trea Verhagen.

 

We hebben naast onze webshop een (fysieke) boerderijwinkel, daar verkopen wij onze Streekproducten en Woonaccessoires. Op de boerderij zijn ook allerlei dieren te bewonderen, zoals: waterschildpadden, reuzeschildpadden, kangoeroes, alpaca’s, waterbuffels, paarden en schapen. De streekproducten die wij verkopen zijn vooral van boeren uit onze omgeving:

Daarnaast verkopen wij ook brooddippers, fuet-worstjes  in allerlei smaken, muesli, brie en variëren we af en toe met ons aanbod. Ontzettend trots zijn wij op de thee die wij verkopen, deze wordt geleverd door Lunchroom & Werkatelier EEHT uit Best, mensen met een beperking wegen en verpakken deze thee met veel enthousiasme.

Onze woonaccessoires zijn vooral voor de landelijke inrichting en te koop via onze webshop, maar in de winkel hebben we een uitgebreidere aanbod zoals oude bankjes, kastjes, spiegels en wijnvaten.

Wil je graag meer informatie of graag een van onze artikelen bestellen? Aarzel niet en ga naar onze website https://bijons2.nl/

Contact

Bij Ons 2
Landgoed de Bleek
De Bleek 2 | 5688 ND Oirschot
welkom@bijons2.nl