Ondernemers in diervoeding

Net als onze klanten zijn wij ook ondernemers. Ondernemers die het elke dag beter willen doen. Daarom vind je ons nog steeds met beide laarzen in de stallen van de veehouder. We denken mee en we adviseren daar waar we verbeterpunten zien. We weten als geen ander wat er speelt binnen de agrarische sector. Maar tijden veranderen en nieuwe inzichten ontstaan. Daarom houdt De Heus zich naast het produceren van vee- en mengvoeders, actief bezig met het verzamelen en genereren van nutritionele kennis die onze veehoudende klanten niet alleen vandaag verder vooruit helpen, maar ook in de toekomst.

Internationale kennis over veevoeding toepasbaar maken, ook voor Nederland

De Heus levert niet alleen vee- en mengvoeders aan Nederlandse veehouders, ook wereldwijd zijn wij actief. Van Brazilië tot aan Polen, Van Vietnam tot Zuid-Afrika. Elk land en elk bedrijf heeft zijn eigen unieke kenmerken. Maar er zijn ook overeenkomsten. Daarom werken we veel samen met nationale en internationale onderzoeksinstituten en universiteiten op het gebied van diervoeding. Hierdoor zijn we in staat om kennis en nieuwe inzichten wereldwijd te exploreren en exploiteren, dus ook naar Nederland. Al die kennis en inzichten dienen voor ons maar één doel: het zo snel mogelijk vertalen ervan naar praktische toepassingen die onze veehoudende klanten echt vooruit helpen. We delen actief deze nutritionele kennis met onze specialisten, zodat zij onze klanten elke dag weer kunnen voorzien van het beste advies en de beste dienstverlening.

Meer dan alleen een leverancier van veevoer

Kortom De Heus is meer dan alleen een leverancier van veevoeders. De Heus verzamelt en genereert wereldwijd nutritionele kennis die we vervolgens vertalen naar praktische toepassingen, ook voor onze Nederlandse veehouders. Dat is het voordeel van samenwerken met een internationaal georiënteerde voerleverancier! Want alleen kwalitatief hoogwaardige diervoeders in combinatie met de juiste kennis en adviezen helpen klanten echt vooruit! En dat is waar het ons om gaat. Niet voor niets is ons motto: De Heus Powering Progress!

Partnerbedrijf

De Heus Dievoeders is parnerbedrijf van de Van Der Meijden Groep. Met open vizier en een strak advies slaan zij een duurzame weg in voor diergezondheid en welzijn. Wilt u meer weten van De Heus? www.de-heus.nl